anna de jaime

Mataró, novembre.
Em formo en Belles Arts a la UB, en disseny web a la Scuola Bauer de Milà; en il·lustració a l’Escola BAU i cursos particulars amb en Jaume Cluet, il·lustrador; en escultura amb monogràfics a l’Escola Pau Gargallo de Badalona i en pintura a la Massana Permanent, Escola Massana de Barcelona, i assistint als seminaris que imparteix l’artista Gabriel, des del 2015.
Em dedico a la pintura de manera més intensa des del 2014, essent seleccionada, en algun cas premiada, en concursos i tenint l’oportunitat de realitzar exposicions, tant individuals com col·lectives.
Treballo des de 2007 com a professora en una escola concertada, en el departament d’art.
Mataró, noviembre. Me formo en Bellas Artes en la UB, y en diseño web en la Scuola Bauer de Milán; en ilustración en la Escola BAU y gracias a cursos particulares con Jaume Cluet, ilustrador; en escultura con monográficos en la Escola Pau Gargallo; y en pintura en la Massana Permanente y asitiendo a los seminarios impartidos por el artista Gabriel, desde 2015. Me dedico a la pintura de manera más intensa desde 2014, siendo seleccionada, en algun caso premiada, en distintos concursos y teniendo la oportunidad de realizar exposiciones, tanto individuales como colectivas. Trabajo desde 2007 como profesora en una escuela concertada, en el departamento de arte.
y xin pum
A %d blogueros les gusta esto:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star